Susann&Philip

Litt om prosjektet

«Dere passer så godt sammen fordi dere ikke kopierer hverandre, men utfyller hverandre», du kunne høre en nål treffe bakken. Ordene traff hele salen, ingen tørre øyekroker å se.
Oppskriften var enkelt for Susann&Philip, de skulle markere papirbryllupet med en storslått fest, og fornyelse av løfter i selveste domkirkeruinene. Deretter skulle det hele festen gå av stabelen på Åker Gård, der dansegulvet skulle fylles og alle skulle ha det kjekt til de sene nattestimer.
Slik ble det!

I en langermet ballkjole strålte Susanne som ingenting annet, fint matchet av Philip i en svart bukse med hvit dressjakke, her kan dere ta notater for dette var en utrolig fin variasjon av det klassiske brudeparet, en liten moderne vri for begge der man har lange armer til den klassiske kjolen, og erstatter den mørke dressjakken med en hvit.
Stilfullt!

Fantastiske Åker Gård er en perfekt lokasjon om du ønsker et luftig bryllup dere gjestene har fantastiske omgivelser å beundre. Lokalet er stort å luftig, uteplassen har mange muligheter og området rundt er vel verdt å se på om du vil lufte beina litt. «En historisk møteplass» sier Åker Gård, og det stiller vi oss hjertelig bak.

Vielse: Domkirkeodden
Selskap: Åker Gård

Full bryllupsvideo

Start video

Kortfilm

Start video

Bilder fra bryllupet

Tilbakemelding fra brudeparet