fbpx

Nåtidens øyeblikk er fremtidens minner

Ditt bryllup vår lidenskap

Litt om oss

Therese&Tor ble skapt fra ideen om at bryllupsvideoer bør være laget for og til paret som gifter seg, en unik video som er skreddersydd for bryllupsparet. Etter å ha laget filmhistorier i Afrika og Australia bestemte vi oss -litt ufrivillig med en blindpassasjer og nå vår førstefødte - for å flytte hjem, og fortelle historiene som er her.

Therese Hemnes

Daglig leder | Videograf

Jeg liker alle aspekter med ett bryllup, og kanskje spesielt alle menneskene som er med å skape bryllupet. I et bryllup, når jeg ikke filmer, hjelper jeg gjerne til med hva en det måtte være. Det ligger noe i å komme tett på brudeparet, og kanskje spesielt bruden. Det gir en god følelse av å hjelpe dem slappe av å nyte dagen mest mulig. Så er det heller ikke noe hemmelighet at jeg som mor elsker å filme barna og spesielle familieøyeblikk, så jeg speider etter slike øyeblikk så ofte jeg kan.

Det er noe med å filme et øyeblikk som du bare føler og vet inni deg at paret kommer til å sette enormt pris på, at jeg er med å forevige minner er en enormt god følelse og noe jeg brenner for. Når jeg ikke følger opp brudepar eller filmer, så jobber jeg og Tor med etterarbeid og planlegging av nye filmer. Det er for eksempel jeg som syr sammen talene fra gjestene og brudeparet selv, det er en overveldende oppgave, men jeg elsker det. Det er en stor utfordring å skape en historie rundt et par man må lærer å kjenne på kort tid. Jeg er stolt av arbeidet vi gjør, og derfor blir en slik utfordring ekstra spennende.

Tor-Martin Trongmo

Videograf

Bryllup er den ultimate utfordring for meg, det er ingen sjanse nummer to, man kan ikke bare rope «STOPP» for å filme på nytt. Bryllup er øyeblikk som skjer der og da, og disse øyeblikkene fantes ikke sekunder før, og de finnes ikke lengre sekunder etterpå. Bortsett fra at jeg har muligheten til å forevige dem, forsterke dem og vise disse øyeblikkene frem. Det ligger en enorm spenning i å gjøre noe slikt, å skape noe, og det er det jeg elsker med denne jobben her.

Planleggingen, forarbeidet og prosessen med å bli kjent med bryllupsparet er noe jeg liker veldig godt. Deretter planlegge rundt de ideene, og fange dem på film for å forsterke de øyeblikkene syns jeg er så gøy! Det er en fantastisk følelse å bruke ideene og drømmene deres til å skape noe de kan se, høre og oppleve igjen senere, en følelse det er vanskelig å beskrive med ord. Jeg putter sjelen min i hvert prosjekt, og det å bli kjent med paret i månedene før er selve nøkkelen mener jeg. Kanskje derfor er det noe av det jeg elsker mest med jobben bortsett fra å filme. Det henger nok sammen, å gjøre god research, bli kjent med paret og lage en god filmplan gjør at jeg ikke trenger sjanse nummer to.

Vi bevarer fremtidens minner

Vi har alltid følt at bryllup er noe veldig spesielt, noe helt personlig og en festdag for paret. En levende minnebok, en film som er et eksklusivt tilbakeblikk på dine egne minner og følelser, det er det vi lover å gi våre bryllupspar. Vi lover å gi deg en historie med levende bilder, farger og lyd fra bryllupet ditt, og nettopp derfor er ditt bryllup vår lidenskap.

Vi har erfart gang på gang hvor mye følelser en godt laget film kan gjenskape gjennom alle de historiene vi har skapt rundt om i verden. Du kan stole på at vi finner detaljene og øyeblikkene som gjør deres bryllup unikt. Husk at nåtidens øyeblikk er fremtidens minner, og dette er en utfordring vi tar på strak arm!

Nylige bryllupsfilmer