fbpx

Vi hjelper deg med å
bevare dine vakreste minner

Litt om oss

Vi er lidenskapelig opptatte av film og bilder. Vi er bosatte på Karmøy, der vi også har kontor. Therese & Tor ble startet etter vi kom hjem fra en årlig langtur til Afrika og Australia. Vi ønsket å fortsette å fortelle historier her hjemme og valget falt på bryllupshistorier. Med internasjonal erfaring har vi bred kunnskap om videoproduksjon fra A til Å, der vår lidenskap er å fortelle dine historier med et personlig preg.

Therese Hemnes

Daglig leder | Videograf

Det å velge bryllupsvideograf handler om så mye mer enn en vakker film. Bryllupsdagen krever mye planlegging, og dere vil legge ned mye tid for å få alt slik dere har sett for dere at den store dagen skal være. Jeg hjelper brudeparet med å gjøre dem roligere til sinns ved å sørge for at vi får de beste levende bildene av deres drømmedag.

Tor-Martin Trongmo

Videograf

For å gi dere en vakker film som vil bli verdsatt i årene som kommer, fokuserer jeg på kameraarbeidet og de tekniske detaljene som skal til for å fange et øyeblikk. Jeg finner kreative måter som viser følelsen og atmosfæren på den store dagen deres.

Nylige bryllupsfilmer