fbpx

Bryllupsfotograf pris på pakker med foto og video

Dine vakreste minner bevart på film

Bryllupsfilm tilpasset deg

Ekslusivitet for deg som ønsker å oppfylle alle drømmer, uten unntak. Her er det bare fantasien som setter grenser for hva som kan gjøres, det er kun fantasien deres som setter grenser for hva vi kan planlegge og filme.

Dagen din er en symfoni av bilde, musikk og lyd skapt i en perfekt synergi for å formidle store og små øyeblikk gjennom din bryllupsdag. Therese&Tor sørger for at du kan gjenoppleve dagen din om og om igjen. Bryllupsdagen din blir en 18 til 30 minutter film med høydepunkter, taler, kirke seremoni og eventuelle innslag. Perfekt til å se med familier og nære venner. Hvis du ønsker å velge oss som din fotograf til bryllupet.

Drøm

Pris

Drøm er tilbudet for deg der reise er nødvendig for oss. Det har ingenting å si om du gifter deg i Paris, London eller Lofoten, med Drøm er det 2 reisedøgn og 2 filmdager planlagt. Reise, kost og losji avtales god tid i forveien slik a dere har full kontroll på utgiftene i forbindelse med reise fra vår side. Dagens øyeblikk er fremtidens minner, og den utfordringen tar vi! I tillegg til videopakken, vil vår pris for fotograf til bryllupet også inkludere en spesiell overraskelse til brudeparet.

Kr 62 000

Hva følger med?

Nylige bryllupsvideoer