fbpx

Rosmari&Markus

Litt om prosjektet

Hun er vestlening, han, finnmarking. På halveien ligger Senja, og på Senja ligger det ett lite fiskevær, som rett ovenfor har fjellformasjon som tidligere lignet litt på en torsk med hode og spole. Fiskeværet, ja det heter derfor Torsken. Den flotte steinformasjonen har møtt tidens tann, og ei steinrøys som ligner bjørnemor med en unge ruver over torsken nå, og det er nettopp her Rosmari falt for nordnorges vakre, råe natur. «… så etter 14 dager i Torsken så var eg frelst». Med Markus til sjøs, og Rosmari med jobb i bergen ble pendling frem og tilbake, men magien i Torsken hold fast, og ut fra magien skapte Rosmari & markus en godt bevart hemmelighet.  I annledning bryllupet hadde paret en overraskelse, en hemmelighet som ingen viste om. En hemmelighet som ga både geldesbrus og tårer i øyene for alle gjestene.

Senja har en vill, rå og vakker natur. Det er store kontraster mellom det dype havblå fargen, og det grønne frodige landskapet under alle fjellene. For fjell, det er det masse av. Bryllupet var sterkt innspirert av fargene, med dype blåfarger og dype grønnfarger. Brudens forlovers kjole og pynten i lokalet snakker for seg selv. Dette er en kombinasjon av de litt mer skjeldne, og det håper vi gjøres noe med. Fargepaletten gjorde virkelig bryllupet unikt. Brudebuketten. Aldri før har vi sett en så flott brudebukkett! Vakker oppsatt med et langt slør av blomster satte virkelig kronen på verket.

Øyen Senja har så fantastisk mye å by på. Vi vet at havet,naturen og ikke minst midnattsolen var viktig for paret. Derfor er filmen sterkt innspirert av den storslåtte naturen.

Kirke: Den norske kirke Torsken Kirke

Lokaler: Torsken samfunnshus

Full bryllupsvideo

Start video

Kortfilm

Start video

Bilder fra bryllupet

Tilbakemelding fra brudeparet

" Tusen, tusen takk for en magisk video ❤️"

Vi såg den saman no og den var over ALL forventning og heilt fantastisk! Satt her med tårer i augene begge to.

" Tusen, tusen takk for en magisk video ❤️"

Vi såg den saman no og den var over ALL forventning og heilt fantastisk! Satt her med tårer i augene begge to.