fbpx

Merete&Tommy

Litt om prosjektet

Høstbryllup byr på sterke farger i duse toner, og det er akkurat denne fargepalletten høsten har å by på som gjorde at Merete&Tommy ønsket å gifte seg på høsten. Ølen kirke er intim og koselig, og man kommer tett på presten og brudeparet under sermonien. Brudeparet hadde bestemt seg for de lange løftene, der de trofast gjentar hvert eneste ord i giftemålets rituale. Ett eldgammelt rituale, til en tradisjonsrik kirke. Familie er høyt på agendaen for Merete&Tommy, og barna var selvsagt med på film-seansene der de danset rundt i det høye høstgresset. En fjord som bakteppe? Ett vorspiel i ett steinbrudd? Merete&Tommy beviser at lokasjoner er akkurat så storslåtte som du selv lager dem til. Kjolen, en moderne hvit kjole med åpne skuldre og ett nydelig oppsatt hår strålte Merete.

Se ekstra godt etter detaljene i mønsteret på ryggen og fremme, her er moderne blandet med klassisk estetikk og det er utrolig vakkert! Øredobben er stilsikre og fremhever den vakre brune håret. Legg også merke til at brudebuketten (som forøvrig er selvlaget) har høstfarger og hvitt. Med hvitr kjole og storslått brunt hår ser man at det var to buketter i sving den dagen. Sløret var festet med en nydelig gullspenne med dobber som virkelig kronet antrekket. Merete har virkelig øye for detaljer.  Tommy gikk for en klassisk svart dress, med svarte sko, og en flott svart sløyfe til. Merk at hans bomst er akkurat samme utforming som Meretes, også denne hjemmelaget. Meretes inspirasjon var «Do it yourself» bryllup her var ingenting overlatt tilfledighetene. Høstfarger på hvite bord og senket belysning for den koselige høstmørket stemningen gjorde virkelig inntrykk. Merete og medhjelpere laget alt pynt selv – så her er det bare å hente inspirasjon til ditt bryllup!

Merete&Tommy viser at mye av Bryllupet kan man designe, utforme og lage selv. Fra selvlagd brudebukett til bordpynt, ingen oppgave er for stor om du virkelig planlegger for det. En slik tilnærming er garantert ett unikt uttrykk på bryllupet og flere burde hente inspirasjon fra Merete&Tommy

Kirke
Rygge Kirke

Full bryllupsvideo

Start video

Kortfilm

Start video

Bilder fra bryllupet

Tilbakemelding fra brudeparet

"Fantastisk"

Fantastisk film

"Fantastisk"

Fantastisk film