fbpx

Den perfekte bryllupskjolen finnes ikke.

Hva en bryllupskjole forteller oss om bryllupet ditt

Ok, vi snakket ikke helt sant. Den perfekte bryllupskjolen eksisterer, og den er mest sannsynlig akkurat slik du vil ha den også. Vår påstand er at bryllupskjoler nesten altid speiler bryllupstemaet. For eksempel kjolen over her. Bruden hadde en klassisk, og også moderne kjole og det var akkurat slik bryllupet var også! Hvordan?

Toppen av kjolen med den gjennomsiktige delen er klassisk. Derimot, tar du av den gjennomsiktige delen får du en kjole med ett moderne snitt og nesten en helt annen karakteristikk. En bryllupskjole med to forskjellige utseender! Ett bryllup, og to temaer blandet sammen! Dette er ikke unikt til dette bryllupet, faktisk er det en gjenganger. Kjolen speiler bryllupet

Vi har filmet flere bryllup en vi kan telle

Derfor vet vi at den perfekte bryllupskjolen er den du føler deg vakrest når du har på, og det er akkurat denne kjolen du valgte som får det til å stråle mest.
  • Velg med følelsen dine, ikke fornuften.
  • Den første reaksjonen din når du ser en kjole, er den følelsen du kommer til å sitte igjen med. Stol altid på den første følelsen du får
  • Forbered deg på å bruke tid, ikke stress!
Hvert bryllup vi filmer er unikt, og hver bryllupskjole er unik i måten du bærer den på. Derfor sier vi at bryllupskjolen speiler bryllupet, tror du oss nå?