fbpx

Ida&Jarl

Litt om prosjektet

Hva gjør du når bryllupsdagens vær er storm i kastene, en gradestokk som såvidt kryper over null punktet og risikoen for at skyene slipper alt regned ned på deg er faretruende høy? Du gjør som Ida&Jarl og møter stormen ansikt til ansikt, for hva er vel en storm når den værste stormen blir som ett vindblaff for hva dem har opplevd?
Ida&Jarl har opplevd at å stå sammen gjør dem sterkere, mer robuste og i stand til å takle alt som skulle komme. Legg spesielt merke til talen til bruden, hvor hun tar oss med på en berg og dalbane av følelser, fra det dype mørket til lyset. Viktigst av alt hva det å gifte seg egentlig handler om, symbolikken av at man står sammen i tykt og tynt materialisert i løfter og ringer. Helt fantastisk.

Fargepalletten til brudeparet var stilistisk rent med en spennende farge på top , nemlig lilla. Derfor har vi fargelagt filmen med et hint av lilla for å best mulig representere brudeparets fargepallet. Tusen takk til Fem Små Stuer for fantastisk oppvartning, og ikke minst opsattsen på håret. Kvalitet fra første sekund. Lokasjonen til brudeparet var fantastiske glenne gård og der er det ikke spart på noe. Fantastiske romslige og lune lokaler med lokale detaljer i pynten. Vi kan varmt anbefale både Glenne Gård og Fem Små Stuer!

 

Full bryllupsvideo

Start video

Kortfilm

Start video

Bilder fra bryllupet

Tilbakemelding fra brudeparet

"Filmen var kjempe koslig og fin 🥰"

Filmen var utrolig koselig! Flotte minner vi altid vil ta vare på.

"Filmen var kjempe koslig og fin 🥰"

Filmen var utrolig koselig! Flotte minner vi altid vil ta vare på.