fbpx

Bryllupsvideo

Dine vakreste minner bevart på film

Finn den perfekte pakken for ditt bryllup

Uansett hva du skulle velge er det inkludert bilder, og minimum tre kamera under hele bryllupet. I tillegg er det inkludert lyd og film av taler. Alle pakker skreddersys til deres hobbyer og interesser og er en fantastisk måte å vise frem hvem dere er. Uansett hvor du bor i Norge, så reiser vi til deg. Pris på reisekostnader avtaler vi på forhånd slik at dere alltid vet kostnadene.

Heldag

Pris

Dette er pakken for dere som ønsker at vi er med fra morgen til kveld, når deres dag starter er vi der og filmer. Man får med unike øyeblikk hos frisøren og all spenningen før kirken. Vi er med dere resten av dagen, helt til festen er slutt. Ønsker du alle øyeblikk fra dagen er dette det rette for deg, vi planlegger det som skal filmes etter deres drømmer og ønsker - og litt til.

Kr 34 000

Hva følger med?

Weekend

Pris

Ekslusivitet for deg som ønsker å oppfylle alle drømmer, uten unntak. Her er det bare fantasien som setter grenser for hva som kan gjøres, det er kun fantasien deres som setter grenser for hva vi kan planlegge og filme. Vi har hele dagen før bryllupet og etter, så sett bort alle oppgavene og start feiringen av hverandre med oss. Dagens øyeblikk er fremtidens minner, og den utfordringen tar vi!

Kr 45 000

Hva følger med?

Halvdag

Pris

For dere som ønsker å dekke deler av dagen er vi med dere halve dagen, for eksempel vielse, mottakelse og middag. Når, hvor og hva er helt opp til dere og vi er der og fanger øyeblikkene som betyr noe. Spør oss etter tips eller hjelp til å planlegge dagen så gjør vi det gjerne.

Kr 22 000

Hva følger med?

Nylige bryllupsvideoer